"Σιωπηλός" ο Μπαλτάκος στην εισαγγελία για το βίντεο Κασιδιάρη

14:55 7/4/2014 - Πηγή: AEK365

"Θα τα πούμε μετά" ήταν το μόνο που είπε ο Τάκης Μπαλτάκος τη στιγμή που έφτανε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να καταθέσει σχετικά με το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.
Ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης επρόκειτο αρχικά να εμφανιστεί στο γραφείο της εισαγγελέως Πρωτοδικών Καλλιόπης Νταγιάντα την Τρίτη. Λόγω του κατεπείγοντως

της υπόθεσης όμως, αποφασίστηκε να προσέλθει για να καταθέσει στις 09:00 το πρωί της Δευτέρας. Στη συνέχεια, το ραντεβού μετατέθηκε για μια ώρα αλλά ο Τάκης Μπαλτάκος έφτασε στην Ευελπίδων λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι.
Δεν στάθηκε για να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους. "Θα τα πούμε μετά" ήταν το μόνο που τους "υποσχέθηκε" και προχώρησε στο εσωτερικό του κτιρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάκης Μπαλτάκος κατά την κατάθεσή του θα κληθεί να απαντήσει για το πότε και το που έγινε η συζήτηση την οποία υπέκλεψε και κατέγραψε ο κατηγορούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αλλά και αν υπάρχουν κι άλλες τέτοιες καταγεγραμμένες συνομιλίες.
Ο πρώην γγ του υπουργικού συμβουλίου θα αποσαφηνίσει και το αν επιθυμεί τη δίωξη του Ηλία Κασιδιάρη, αφού μέχρι σήμερα δεν του έχει κάνει μήνυση.
Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα που έχει αναλάβει την έρευνα, έχει ζητήσει ήδη με έγγραφό της από τη Βουλή τη διαβίβαση των πρακτικών αλλά και του βίντεο που κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

ΠΗΓΗ: Newsit

Keywords
Τυχαία Θέματα