Σήμερα αρχίζει το σερί!

00:05 19/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με έναν αγώνα περισσότερο και η ΑΕΚ βρίσκεται στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας. Πράγμα που της… απαγορεύει από εδώ και πέρα να χάνει βαθμούς στα παιχνίδια που πρέπει να κερδίζει. Σήμερα η Ενωση υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, με στόχο να κερδίσει τους τρεις βαθμούς, αλλά και να «κερδίσει» τον κόσμο της. Το τελευταίο θα το πετύχει αν πραγματοποιήσει μια πειστική εμφάνιση

δείχνοντας ότι η δουλειά στις προπονήσεις έχει φέρει βελτίωση ανασταλτικά και επιθετικά. Ο Νίκος Κωστένογλου ελπίζει ότι αυτό θα γίνει για αυτό και ξεκινά με την ίσως πιο επιθετική ενδεκάδα από την μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του δικεφάλου.

Το 4-1-2-3 δείχνει ότι θα είναι το σύστημα της ΑΕΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ, με στόχο την καλή κυκλοφορία της μπάλας και την μεγαλύτερη επιθετικότητα της ομάδας απέναντι στους Αρκάδες του Σάκη Τσιώλη. Του προπονητή που στο τελευταίο ματς της ΑΕΚ εντός έδρας (με Αρη) έφυγε με σκυμμένο κεφάλι και ήττα 3-0… Ο Κωστένογλου δεν υπολογίζει για τον αγώνα τους δύο τιμωρημένους Βάργκας και Κάλα και έτσι σε όλες τις δοκιμές του τελευταία, έδειχνε την 11αδα που θα αρχίζει στην σέντρα του ματς.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αραμπατζής, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας και στο αριστερό παραμένουν οι Κοντοές και Καράμπελας αντίστοιχα. Στο κέντρο της άμυνας ο Δέλλας θα παίξει με τον Μανωλά με στόχο να σβήσουν τις επιθετικές κινήσεις των Αρκάδων, ενώ θα τους βοηθά πολύ και ο Μάκος από την θέση του κόφτη. Ο Καφές μπροστά τους θα έχει τον ρόλο του ενδιάμεσου χαφ με την επίθεση, ενώ ο Χοσέ Κάρλος σε πιο οργανωτικό ρόλο θα μοιράζει το παιχνίδι.

Η τριπλέτα στην επίθεση δεν αλλάζει για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος. Δεξιά ο Μπέλεκ για να πατά περιοχή, αριστερά ο Λεονάρντο με την ελπίδα να συνεχίζει να βρίσκεται σε φόρμα και στην κορυφή της επίθεσης ο Λυμπερόπουλος. Στόχος είναι να σκοράρουν και να παρουσιάσουν μαζί με τους συμπαίκτες τους μια διαφορετική ΑΕΚ στον κόσμο, πιο «όμορφη», πιο ελκυστική.

Ελπίδα στο ΟΑΚΑ να μην υπάρχει παγωνιά λόγω καιρού, αλλά «ζεστασιά» επειδή ο κόσμος της ΑΕΚ θα πάει στο γήπεδο να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές (και μόνο…) που καθημερινά παλεύουν με προβλήματα που θα είχαν λυγίσει άλλες ομάδες. Όχι όμως και την ΑΕΚ…

Keywords
Τυχαία Θέματα