Σιμεόνε: Στόχος μας η τρίτη θέση

16:43 21/8/2014 - Πηγή: AEK365

Οι «ροχιμπλάνκος» κατέκτησαν πέρσι το πρωτάθλημα και έφτασαν μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όπου έχασαν από τη συμπολίτισσα Ρεάλ Μαδρίτης.
Όμως το καλοκαίρι είδαν τους Ντιέγκο Κόστα, Φιλίπε Λουίς, Τιμπό Κουρτουά, Νταβίδ Βίγια και Αντριάν Λόπες να μετακομίζουν. Παρά την απόκτηση των Μάριο Μάντζουκιτς, Αντουάν Γκριζμάν και Γιάν Όμπλακ όμως, ο «Τσόλο» ξεκαθάρισε πως η Ατλέτικο δεν πηγαίνει για τίτλο.
«Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω τον κόσμο και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Είμαστε πρωταθλητές, αλλά οι παίκτες δεν είναι οι ίδιοι. Είμαστε σε διαφορετικό επίπεδο από τη Ρεάλ και τη Μπάρτσα. Οι αντίπαλοί μας είναι η Σεβίλλη, η Βαλένθια και η Μπιλμπάο και ο στόχος μας είναι η τρίτη θέση. Είμαστε νέα ομάδα και ξοδέψαμε λεφτά για μεταγραφές μόνο επειδή εισπράξαμε από τις παραχωρήσεις. Βλέπω τη φετινή ομάδα σαν νέα αρχή, γιατί οι Μάντζουκιτς, Χιμένες και Γκριζμάν είναι διαφορετικοί από τους Κόστα, Βίγια και Αντριάν. Θα έχουμε έναν σταθερό πυρήνα για να στηρίξουμε την ομάδα, όμως προσπαθούμε ακόμα να βρούμε ποιο στυλ μας πηγαίνει καλύτερα», δήλωσε ο Αργεντινός στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport.

Keywords
Τυχαία Θέματα