Σιμεόνε: Από τα μεγαλύτερα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ

12:36 9/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχτεί στο "Βιθέντε Καλδερόν" την Μπαρτσελόνα σε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ σύμφωνα με τον Ντιέγκο Σιμεόνε ο οποίος εξέφρασε την βεβαιότητα πως οι οπαδοί της ομάδας θα βοηθήσουν ώστε η Ατλέτικο Μαδρίτης να φτάσει στον στόχο της πρόκρισης στα ημιτελικά.
Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς του 1-1 στην Βαρκελώνη, ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης δήλωσε: "Υπάρχουν κάποια γήπεδα που μπορούν να σου δώσουν τεράστια ώθηση και το Βιθέντε Καλδερόν είναι ένα από αυτά. Είμαι βέβαιος πως θα μας βοηθήσει

ο κόσμος και εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, γιατί η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που παίζει πάντα επιθετικά και αυτό το είδαμε και στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης που έβαλαν τέσσερα γκολ. Έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τόσο υψηλού επιπέδου παιχνίδια".
Στην συνέχεια ο Ντιέγκο Σιμεόνε πρόσθεσε: "Όσο για τον Ντιέγκο Κόστα, αν δεν είναι 100% έτοιμος θα κάτσει στον πάγκο και στην ενδεκάδα θα ξεκινήσει ο Άντριαν Λόπεζ ο οποίος ξέρω ότι θα δώσει τα πάντα. Στα τελευταία παιχνίδια κάνουμε ένα ροτέισον, γιατί είναι αναγκαίο, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και νομίζω πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα