«Σημαντικότατη προσθήκη ο Λέτο»

13:25 17/4/2013 - Πηγή: AEK365

Παίκτης της Κατάνια είναι από χθες και επίσημα ο Σεμπάστιαν Λέτο με τον Αντονίνο Πουλβιρέντι να κάνει λόγο για μια σημαντικότατη προσθήκη και να υποστηρίζει πως τα επόμενα χρόνια ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα αναδειχθεί σε ηγέτη της Κατάνια.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο πρόεδρος της Κατάνια τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία αυτή. Ο Λέτο αποτελεί μια σημαντικότατη προσθήκη και θα βοηθήσει στην δημιουργία της μελλοντικής μας ομάδας. Οι ικανότητες του είναι γνωστές, όπως και η εμπειρία

του, η οποία θα τον αναδείξει σε ηγέτη της Κατάνια τα επόμενα χρόνια".
Στην συνέχεια ο Αντονίνο Πουλβιρέντι πρόσθεσε: "Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον μάνατζερ του παίκτη, αλλά και όσους προσπάθησαν να φέρουν σε πέρας μια δύσκολη αποστολή, όπως ήταν αυτή της απόκτησης του Λέτο. Γνωρίζαμε για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων της Ιταλίας, οπότε έπρεπε να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε την υπογραφή του Αργεντινού. Ασφαλώς, πολλές ευχαριστίες πηγαίνουν στον ίδιο τον Λέτο, ο οποίος προτίμησε την ομάδα μας. Αλλά οι πραγματικές ευχαριστίες τον περιμένουν στο γήπεδο, στην πρώτη του εμφάνιση".

Keywords
Τυχαία Θέματα