Σίλντενφελντ: Μαρινάκης ο απόλυτος άρχοντας

15:10 2/3/2015 - Πηγή: AEK365

Σε κροατικό Μέσο μίλησε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου αλλά και για την αναβολή του πρωταθλήματος και υπογράμμισε πως ο Μαρινάκης είναι ο απόλυτος άρχοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Μιλώντας στην ιστοσελίδα, tportal.hr, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε αν τη Τετάρτη θα βγει η απόφαση για συνέχιση του πρωταθλήματος με τον

Σίλντενφελντ να απαντάει λέγοντας το εξής: "Ναι, όντως τη Τετάρτη θα βγει η απόφαση. Ελπίζουμε να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να παίξουμε το Σαββατοκύριακο".
Για τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος, ο Σίλντενφελντ είπε: "Αυτή είναι η τρίτη διακοπή στο πρωτάθλημα και αυτό δεν μας βοηθάει. Με το που πιάνουμε το ρυθμό μας υπάρχει κάποια διακοπή. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να αρχίσει το πρωτάθλημα γιατί ακολουθεί και η διακοπή για τις εθνικές ομάδες".
Ο παίκτης του Παναθηναϊκού μίλησε και για το ντέρμπι της Λεωφόρου λέγοντας πως "κερδίσαμε, αλλά μας αφαιρέθηκαν οι τρεις βαθμοί εξαιτίας των επεισοδίων. Τώρα με εννιά αγωνιστικές για το τέλος, είμαστε πίσω έξι βαθμούς αντί για τρεις. Εμείς όμως αισθανόμαστε σαν νικητές".
Όταν ο δημοσιογράφος επεσήμανε στον Σίλντενφελντ πως παρά τη νίκη στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός, με όσα έγιναν, δεν θα φτάσει τον Ολυμπιακό, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός είπε το εξής: "Σαν αθλητές θέλουμε να κερδίζουμε στον αγωνιστικό χώρο και εκεί το επαναλαμβάνω αισθανόμαστε ως νικητές. Ωστόσο, όλες οι προσπάθειες μας δεν ανταποδίδονται. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο Μαρινάκης, είναι ο απόλυτος άρχοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι το άλφα και το ωμέγα και είναι ολοφάνερο ότι δεν αρκεί να είσαι καλύτερος μόνο μέσα στο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα