Σήκωσε μανίκια ο Ζήκος

19:49 21/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Άκης Ζήκος είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει το κομμάτι των Ακαδημιών της ΑΕΚ στην επόμενη μέρα και εκείνος που θα κληθεί να υλοποιήσει το πλάνο του Δημήτρη Μελίσσανίδη σχετικά με αυτό το θέμα, που είναι η Ένωση να βγάλει μέσα στα επόμενα χρόνια παίκτες από τα σπλάχνα της που θα μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα και να προσφέρουν ουσιαστικά. Ο Ζήκος έχει ήδη... πιάσει δουλειά και έχει μελετήσει μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τον τομέα που θα αναλάβει. Το πρώτο που ζήτησε ο «Μονεγάσκος» είναι

να του παραδοθεί μια λεπτομερή αναφορά σχετικά με το τρίτο γήπεδο που υπάρχει η επιθυμία να φτιαχτεί στα Σπάτα και στο οποίο θα προπονούνται τα τμήματα των Ακαδημιών.

Ο παλαίμαχος άσος θέλει να έχει μια πλήρη εικόνα για το πότε θα μπορεί να είναι αυτό έτοιμο, την ποιότητα του χλοοτάπητα (όλα δείχνουν πως θα είναι πλαστικό) αλλά και διάφορα άλλα λειτουργικά θέματα, τα οποία επιθυμεί να διευθετηθούν και να είναι στα πρότυπα που ο ίδιος θέλει για τις Ακαδημίες. Παράλληλα, θέλει να του παραδοθεί μια λίστα με όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι στα τμήματα υποδομής (Κ20, Κ17, Κ15), ώστε να πληροφορηθεί πόσοι παίκτες βρίσκονται συνολικά στην ΑΕΚ, τι συμμετοχές πήραν και διάφορα άλλα. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να έχει και μια συνάντηση με όλους τους προπονητές των Ακαδημιών της ΑΕΚ ώστε να συζητήσουν μαζί για κάποια πράγματα που αφορούν την συνεργασία τους και να τους εξηγήσει το σκεπτικό και το πλάνο του για τον τρόπο που θέλει να λειτουργούν οι Ακαδημίες από εδώ και στο εξής.

Keywords
Τυχαία Θέματα