Σηκώνει την «Σαλατιέρα» η Ντόρτμουντ

10:42 20/4/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 32η αγωνιστική

Η ώρα της στέψης φαίνεται πως έφτασε για την Μπορούσια Ντόρτμουντ καθώς αν κερδίσει την Γκλάντμπαχ και παράλληλα δεν κερδίσει στην Βρέμη η Μπάγερν Μονάχου θα σηκώσει για δεύτερη σερί φορά την "σαλατιέρα". Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θέλει να δει τους παίκτες του να πανηγυρίζουν στο τέλος της αναμέτρησης το 8ο πρωτάθλημα στην ιστορία της Ντόρτμουντ. Η Γκλάντμπαχ θα παραταχθεί χωρίς τους Ντε Καμάργκο και Μαρξ

με το συγκρότημα του Φαβρ να δίνει την δική της μάχη με την Σάλκε για την κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά και την ισοπαλία με την Μάιντς, ο τίτλος για την Μπάγερν Μονάχου είναι χαμένη υπόθεση, όπως είπε και ο Ούλι Χένες, με τους Βαυαρούς να πηγαίνουν στην Βρέμη για να αντιμετωπίσουν την Βέρντερ έχοντας όμως το μυαλό τους στην ρεβάνς με την Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γιούπ Χάινκες αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα με τον Μπαντστούμπερ να είναι τιμωρημένος και τους Μπρένο και Βαν Μπούιτεν να είναι τραυματίες. Η Βέρντερ Βρέμης θέλει να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης και για αυτό θέλει την νίκη με τον Τόμας Σάαφ να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Παπασταθόπουλο και στους Φριτς, Μπένι, Μπαργκφρέντε, Εκίτσι και Μαρίν.

Με πέντε παίκτες νοκ άουτ λόγω γαστρεντερίτιδας η Σάλκε φιλοξενείται στην έδρα της Άουγκσμπουργκ με στόχο την νίκη που θα την διατηρήσει στην 3η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Στέφενς δεν υπολογίζει και στον Κυριάκο Παπαδόπουλο ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής στην Bundesliga
Παρασκευή 20/4 (21:30)
Μάιντς-Βόλφσμπουργκ
Σάββατο 21/4 (16:30)
Χόφενχαϊμ-Λεβερκούζεν
Βέρντερ Βρέμης-Μπάγερν Μονάχου
Νυρεμβέργη-Αμβούργο
Χέρτα Βερολίνου-Καϊζερσλάουτερν
Κολωνία-Στουτγκάρδη
Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ 19:30
Κυριακή 22/4
Άουγκσμπουργκ-Σάλκε 16:30
Ανόβερο-Φράιμπουργκ 18:30

Keywords
Τυχαία Θέματα