Σικάγο καλεί Κατσουράνη

08:33 27/11/2012 - Πηγή: AEK365

Την ώρα που ο Κώστας Κατσουράνης εξακολουθεί να αποτελεί τον διακαή πόθο των υποψήφιων επενδυτών της ΠΑΕ ΑΕΚ, δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday" αναφέρει πως ο διεθνής μέσος έχει εκμυστηρευτεί σε συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδας πως έχει δεχτεί πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην Chicago

Fire στις ΗΠΑ.
Οι υπεύθυνοι του συλλόγου φέρονται να έχουν προσκαλέσει τον Κατσουράνη να μεταβεί για ένα τριήμερο στο Σικάγο προκειμένου να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της Chicago Fire και να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η εκδήλωση ενδιαφέροντος έγινε απευθείας στον Κατσουράνη ή μέσω κάποιου μάνατζερ με τον διεθνή μέσο να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταβεί για ένα τριήμερο στο Σικάγο για να γνωρίσει τους ανθρώπους της ομάδας και για να ενημερωθεί αναλυτικά για την πρόταση τους.
Ο Κατσουράνης εμφανίζεται θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Αμερικής ωστόσο υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες όπως το θέμα της οικογένειας εξαιτίας του οποίου ο ποδοσφαιριστής δείχνει μια προτίμηση για την Ελλάδα. Σημειώνεται πως ο διεθνής μέσος δεν θα έλεγε "όχι" σε πρόταση από ομάδα της Super League αρκεί να τον ικανοποιεί οικονομικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα