Σφαιρόπουλος: Διαφορετικό το δεύτερο ματς

16:46 8/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πανιώνιος φιλοξενείται την Κυριακή στο Ρέθυμνο από τον ΑΓΟΡ στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τις θέσεις 3-4. Οι «κυανέρυθροι» προηγούνται με 1-0 στη σειρά, αυτό όμως δεν τους επιτρέπει να εφησυχάσουν με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο να εξηγεί αυτό το ματς θα είναι διαφορετικό καθώς ο κρητικό σύλλογος διαθέτει μια πολύ δυνατή έδρα.

«Ο δεύτερος αγώνας είναι διαφορετικός σε σχέση με τον πρώτο, γιατί παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου μας. Γνωρίζουμε ότι το Ρέθυμνο έχει χάσει

στην έδρα του μόνο από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό. Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40' και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, έχοντας μεταφέρει μετά το 1-0 την πίεση στον αντίπαλο μας», ήταν τα λόγια του Έλληνα κόουτς.

Από την πλευρά των παικτών του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, ο Μαρκ Πέιν, σχολίασε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το Ρέθυμνο είναι πολύ καλή ομάδα και πολύ δυνατή στην έδρα της. Εμείς πρέπει να παίξουμε δυνατή και επιθετική άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε δουλέψει καλά και είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα