Σ(έξι) Σίτι…

17:30 23/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: 1-6
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ
Η Σίτι διέσυρε τη μισητή Γιουνάιτεντ μέσα στο σπίτι της με το απίστευτο 6-1 και ξέφυγε στη βαθμολογία με 5 βαθμούς. Απίστευτα πράγματα από τους παίκτες του Μαντσίνι που έδωσαν ένα μάθημα στους «κόκκινους διαβόλους»
Η Σίτι παρατάχτηκε πολύ έξυπνα στον αγωνιστικό χώρο από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Οι «πολίτες» προσπάθησαν να διαφυλάξουν το μηδέν πίσω και να κυνηγήσουν το γκολ στην κόντρα, κάτι που κατάφεραν πολύ καλά. Οι παίκτες του Φέργκιουσον είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο ήταν πολύ φλύαροι και δεν είχαν καμία κλασική ευκαιρία για γκολ στο πρώτο μέρος. Αντίθετα η Σίτι κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Μάριο Μπαλοτέλι. Ο Ιταλός βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της περιοχής και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Ντε Χέα. Ο Μπαλοτέλι σηκώνοντας τη μπλούζα φορούσε φανελάκι το οποίο ανέγραφε «Γιατί πάντα εγώ;». Στη συνέχεια η Γιουνάιτεντ και πάλι είχε την υπεροχή αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει σε καμία περίπτωση τον Χαρτ.
Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 47' ο Έβανς αποβλήθηκε, καθώς τράβηξε τον Μπαλοτέλι, λίγο πριν πλασάρει τον Ντε Χέα. Με 10 παίκτες η Γιουνάιτεντ κατέρρευσε στη συνέχεια και ο Μπαλοτέλι πέτυχε το 2-0 στο 60'. Ο Σίλβα χόρεψε από δεξιά τον Άντερσον, έδωσε για τον Μίλνερ, και αυτός για τον Μπαλοτέλι που με προβολή στο κενό τέρμα πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ. Η συντριβή των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε στο 68ο λεπτό με τον Αγκουέρο να πλασάρει από κοντά μετά από ασίστ του Ρίτσαρντς. Το 4-1 διαμόρφωσε ο Ντζέκο με πλασέ πάνω από τη γραμμή στο 90ο λεπτό, ενώ στο 90ο λεπτό με τον Σίλβα έφυγε στην κόντρα και με πλασέ κάτω από τα πόδια του Ντε Χέα έκανε το 5-1. Τον τελικό διασυρμό ολοκλήρωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντζέκο με πλασέ κάτω από τα πόδια του Ντε Χέα.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Εβρά, Φέρντιναντ, Έβανς, Σμόλινγκ, Φλέτσερ, Άντερσον (65' Τζόουνς), Νάνι (65' Τσικαρίτο), Γιανγκ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί, Μπάρι, Ντε Γιονγκ, Μίλνερ (89' Κολάροφ), Σίλβα, Αγκουέρο (75' Νασρί), Μπαλοτέλι (70' Ντζέκο)

Keywords
Τυχαία Θέματα