Σεραφείδης: Αν είναι να ζητήσουμε συγγνώμη θα το κάνουμε

12:54 7/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η ανακοίνωση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ κατά του Γιώργου Κατίδη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Ο πρόεδρος των παλαιμάχων λοιπόν, Στέλιος Σεραφείδης καθώς κι ο γραμματέας του συνδέσμου, Χρήστος Αντωνόπουλος, ο οποίος συνέταξε την ανακοίνωση, φιλοξενήθηκαν στον «Sentra 103,3» τονίζοντας ότι δεν ήθελαν να δημιουργήσουν σάλο κι αναστάτωση με την ανακοίνωσή τους και ζήτησαν συγγνώμη για τον θόρυβο που προκλήθηκε. Ο Στέλιος Σεραφείδης παραδέχτηκε ότι το τάιμινγκ ήταν άκυρο, καθώς το συμβάν του Κατίδη

με τον Μανώλη Παπαδόπουλο είχε λάβει χώρα μέρες πριν.

Μεταξύ άλλων ο Σεραφείδης είπε: «Κι εμείς τα διαβάζουμε και τα μαθαίνουμε από εσάς αυτά που γίνονται. Το λάθος μας ήταν ότι καθυστερήσαμε κι έπρεπε να βγούμε τη μέρα που έγινε το συμβάν. Πολύ κακό για το τίποτα. Δεν είχαμε πρόθεση να δημιουργήσουμε θέμα. Για να είμαι ειλικρινής δεν άκουσα και δεν ξέρω το κείμενο που συντάχθηκε από τον Αντωνόπουλο. Απλώς είπαμε να κάνουμε μια παρέμβαση προς όλες τις κατευθύνσεις.

Δεν είχαμε καμία πρόθεση. Εμείς αγαπάμε τον ποδοσφαιριστή Κατίδη, αλλά πρέπει να συμβάλουμε όλοι γιατί την αγαπάμε την ΑΕΚ και δεν θέλουμε να την βλέπουμε εκεί που είναι. Κι αν ήταν λίγο βαρύ το κείμενο δεν είχαμε πρόθεση. Αυτά τα γεγονότα γίνονται τακτά μεταξύ παικτών-προπονητών. Κι αν είναι να ζητήσουμε συγγνώμη, θα ζητήσουμε».

Από την πλευρά του ο Αντωνόπουλος είπε: «Σας διαβεβαιώνω γιατί η πρόθεσή μας δεν ήταν να προκαλέσουμε αναστάτωση, αλλά να φανεί η αλήθεια για το συμβάν. Θέλαμε να συνετιστεί ο παίκτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα