Σερ Άλεξ: Ένας αιώνας θα χρειαστεί στην Σίτι για να μας φτάσει

10:42 14/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε στο τελευταίο λεπτό το πρωτάθλημα από την Μάντσεστερ Σίτι με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να δίνει συγχαρητήρια στην συμπολίτισσα αλλά να υπογραμμίζει πως θα της χρειαστεί ένας αιώνας για να φτάσει το επίπεδο των επιτυχιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας μετά την νίκη επί της Σάντερλαντ με 1-0, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Εκ μέρους όλων στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήθελα να συγχαρώ τους συμπολίτες μας. Είναι σπουδαίο επίτευγμα να κατακτάς το πρωτάθλημα. Ωστόσο

η πλούσια ιστορία μας είναι η καλύτερη από κάθε άλλης ομάδας. Η Μάντσεστερ Σίτι θα χρειαστεί έναν αιώνα για να φτάσει το δικό μας επίπεδο ιστορίας".
Όσο για την νέα γενιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε: "Τα νεαρά παιδιά θα θυμούνται την σημερινή μέρα. Μερικές φορές μια άσχημη εμπειρία είναι καλύτερη για αυτά τα παιδιά. Δεν θα πρέπει να φοβούνται το μέλλον κα αυτά τα παιδιά δεν θα το φοβηθούν. Πλέον έχουμε μπροστά μας μια πρόκληση και είμαστε καλοί στις προκλήσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα