Σερ Άλεξ: Δεν θα με ξεφορτωθείτε

11:26 1/3/2013 - Πηγή: AEK365

Καμία πρόθεση να αποσυρθεί από την προπονητική δεν φαίνεται να έχει ο 71χρονος Σερ Άλεεξ Φέργκιουσον ο οποίος έστειλε μήνυμα στην διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αναλάβει θέση διευθυντή στην ομάδα προσθέτοντας πως οι δημοσιογράφοι δεν πρόκειται να τον... ξεφορτωθούν.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό "24 7", ο Σκωτσέζος τεχνικός τόνισε: "Δεν μπορείτε να με ξεφορτωθείτε. Πιθανόν να γίνω διευθυντής. Κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσω, ούτε εγώ ο ίδιος. Πάντως δεν θα μου πει κάποιος γιατρός να σταματήσω".
Για τα σενάρια που εμφανίζουν τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Πεπ

Γκουαρντιόλα ως πιθανούς αντικαταστάτες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε: " Θα με ρωτήσουν στην διοίκηση, αλλά πιστεύω ότι θα είναι απόφαση της ομάδας και όχι δική μου".
Για τα μέλη που θα απαρτίζουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας τα επόμενα χρόνια, ο Φέργκιουσον δήλωσε: " Κοιτάζοντας την τωρινή γενιά, είναι δύσκολο, αλλά παίκτες όπως οι Γκιγκς και Σκόουλς θα αποτελέσουν μέλη του οικοδομήματος εδώ. Ο Ντάρεν Φλέτσερ μακροπρόθεσμα είναι μία πιθανότητα και ο Νίκι Μπατ είναι στις ρεζέρβες. Προσπαθούμε να πάρουμε μαζί μας όσο το δυνατόν περισσότερους πρώην παίκτες μας. Έχουμε καλές επιλογές. Κοιτάζουμε μπροστά, επειδή αυτό είναι το πλάνο διαδοχής όσον αφορά στη συνολική δομή. Έχουν την εμπειρία από τον σύλλογο, ως παίκτες, γνωρίζουν τι χρειάζεται για να γίνεις νικητής. Είναι καλό να το έχουμε εδώ, μέσα στο σύλλογο".
Όσο για το μυστικό της επιτυχίας του, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Η φαντασία είναι πάντοτε σημαντική. Το άλλο πιο σημαντικό πράγμα είναι να μην αλλάξεις αυτό που είσαι. Συμβαίνει, το βλέπουμε από καιρό σε καιρό, ο προπονητής να έρχεται και να προσπαθεί να αλλάξει τον εαυτό του. Δουλειά σου δεν είναι να αλλάξεις εσύ, είναι να αλλάξεις αυτό που αναλαμβάνεις. Άλλαξε την ομάδα, τη φιλοσοφία του ποδοσφαιρικού συλλόγου στη φιλοσοφία σου. Ποτέ μην αλλάξεις αυτό που είσαι. Αυτό σε κρατάει σε καλή θέση, επειδή οι παίκτες καταλαβαίνουν τι είσαι, ποιος είσαι".

Keywords
Τυχαία Θέματα