Σενάρια για Γκαλίτσιο και ΠΑΟ

14:52 24/4/2014 - Πηγή: AEK365

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ζωηρό "φλερτ" του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Γκαλίτσιο ο οποίος όμως έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως αυτή την στιγμή στο μυαλό του είναι τα πέντε παιχνίδια της Λόκερεν στο βελγικό πρωτάθλημα και όχι η ανανέωση του συμβολαίου του και οι ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.
Ο δεξιός μπακ ήταν συμπαίκτης με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκου

Νταμπίζα, στην Λάρισα και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα voetbalnieuws.be τόνισε: "Αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφέρομαι για τις κλήσεις περί ανανέωσης του συμβολαίου μου ή από ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα, μένουν πέντε ματς και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτά.
Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, να μαζέψουμε όσους πόντους γίνεται, αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο".
Στην συνέχεια ο Γκαλίτσιος δήλωσε: "Μόλις τελειώσουν τα play off, τότε υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε για τα άλλα και να σκεφτώ κάποια πράγματα".
Για την σεζόν που κάνει στο Βέλγιο με την φανέλα της Λόκερεν αλλά και την παρουσία ελληνικών σημαιών στο γήπεδο ο Γκαλίτσιος δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος στο Βέλγιο, απολαμβάνω το παιχνίδι.
Όταν βλέπω ελληνικές σημαίες στο γήπεδο, νιώθω σαν στο σπίτι μου, σαν τη χώρα μου, μου δίνει δύναμη, αγαπώ τον ρόλο που έχω στην ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα