Σε πρώτο πλάνο ο Μπιέλσα για Εθνική

09:32 3/4/2014 - Πηγή: AEK365

Σημερινά δημοσιεύματα εμφανίζουν τον Μαρσέλο Μπιέλσα να είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.
Τις επόμενες μέρες, είτε στην Ιταλία είτε στην Ισπανία, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Τάκη Φύσσα, θα έχουν συνάντηση με τον Αργεντινό τεχνικό για να κάνουν συγκεκριμένη κουβέντα.
Όπως σημειώνεται στα δημοσιεύματα, στην πρώτη συζήτηση που έγινε ο Μπιέλσα

μίλησε με κολακευτικά λόγια για την εθνική ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία να έρθει ο ίδιος στην Ελλάδα για να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους της ΕΠΟ και να δει τις εγκαταστάσεις της ομάδας.
Το οικονομικό θα αποτελέσει το καθοριστικό σημείο των συζητήσεων των δυο πλευρών με την ΕΠΟ να προτείνει 700.000 ευρώ ετησίως και μπόνους πρόκρισης στο EURO 2016 που θα φτάνει τις 250.000 ευρώ και στην Ομοσπονδία θεωρούν πως αν δεν υπάρξει διαφορά στο οικονομικό σκέλος και την ίδια στιγμή υπάρξει ταύτιση απόψεων στο αγωνιστικό πλάνο τότε θα προχωρήσει η υπόθεση με τον Μπιέλσα.
Σημειώνεται πως υπάρχουν δημοσιεύματα από την Λατινική Αμερική που θέλουν τον Μπιέλσα να είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής Μαρόκου ενώ η ΕΠΟ έχει ξεκινήσει επαφές και με τον Άρμιν Φε ο οποίος το καλοκαίρι θα φύγει από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το κασέ του καλύπτεται από αυτά που προσφέρει η Ομοσπονδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα