Σε πορεία πλέι-οφ ο Ατρόμητος

17:11 8/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

Σε ένα ματς με δύο πρόσωπα, ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ. Οι Περιστεριώτες είχαν ένα εκπληκτικό πρώτο

ημίχρονο όπου θα μπορούσαν να βάλουν και άλλα γκολ εκτός από αυτό του Μήτρογλου στο 16’. Ωστόσο έπεσαν πάνω σε ένα πολύ καλό Κάρολ ο οποίος κρατούσε όρθιους τους Κρητικούς. Ο Επστάιν το άλλο γκολ για τον Ατρόμητο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής το Μάντζιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Πολύ καλός ήταν ο ρυθμός του αγώνα στο πρώτο μέρος. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλύτερος του ΟΦΗ και εκτός από το γκολ του Μήτρογλου στο 16ο λεπτό με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ , είχε και πολλές άλλες για να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα.

Κύριος εκφραστής των ευκαιριών του Ατρόμητου ήταν ο Επστάιν ο οποίος έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στο 29’ στο 33’ και στο 38’, όμως ο Κάρολ είχε κατεβάσει ρολά και απέκρουσε όλα του τα σουτ. Οι Περιστεριώτες έχασαν και άλλες ευκαιρίες με τον Πίτου στο 31’ και τον Βορειοϊρλανδό να λέει ξανά «όχι».

Από την άλλη, οι Κρητικοί είχαν και αυτοί τις ευκαιρίες τους, ωστόσο ο Σίσιτς στο 19ο λεπτό και ο Μάντζιος στο 41ο απέτυχαν να ισοφαρίσουν.

Βλέποντας πως η ομάδα το δυσκολεύεται πολύ στην ανάπτυξη, ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε δύο αλλαγές πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του και προσπαθούσε να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 49’ έχασε διπλή ευκαιρία με τον Ταυλαρίδη και τον Παπουλή στην επαναφορά να αποτυγχάνουν να ισοφαρίσουν.

Ο Ατρόμητος ήταν λες και δεν μπήκε καν στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Ενδεικτικό είναι πως το πρώτο σουτ της ομάδας του Γιώργου Δώνη ήταν στο 79ο λεπτό.

Οι φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, απογοητεύοντας όσους παρακολουθούσαν το ματς, ειδικά μετά την εικόνα του πρώτου μέρους, όπου ο ρυθμός ήταν δαιμονιώδης.

Ο ΟΦη έκανε μια τελευταία προσπάθεια να ισοφαρίσει με τον Παπουλή να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 90’ πλασάροντας λάθος.

Ό,τι δεν κατάφερε ο ΟΦΗ να κάνει στο 90’ το κατάφερε ο Ατρόμητος με τον Επστάιν στο 92’, που νίκησε τον Κάρολ στην τέταρτη μεταξύ τους μονομαχία και τελείωσε το ματς. Στη συνέχεια ο Μήτρογλου απέτυχε να κάνει το σκορ 3-0 σε κενή εστία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Πίτου (62’ Σφακιανάκης), Γιαννούλης, Νάστος, Τάτος (62’ Δημούτσος), Φυτανίδης, Επστάιν, Μπρίτο (81’ Αναστασάκος), Μήτρογλου, Μπ

Keywords
Τυχαία Θέματα