«Σε όσους στάθηκαν δίπλα μου...»

17:52 9/7/2012 - Πηγή: AEK365

Για την μεγάλη του επιτυχία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο Ανδρέας Βαζαίος ολοκλήρωσε μια πολύ καλή περίοδο για τον ίδιο, που έχει ξεκινήσει από πέρυσι. "Πέρυσι ξεκίνησα στο Βελιγράδι όπου πήρα το χάλκινο μετάλλιο, στη συνέχεια στο Περού κατέκτησα δύο φορές ασημένιο μετάλλιο και ήρθα εδώ στην Αμβέρσα, όπου πήρα το χρυσό. Επιτέλους άκουσα τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας και ήρθε η ώρα που θα τον τραγουδήσω κι εγώ. Είναι αλήθεια, πως φέτος αντιμετώπισα πολλές δύσκολες μέρες, ειδικά μετά το Ντέμπρετσεν,

όταν και είχα τις Πανελλήνιες τις οποίες έβλεπα σαν εφιάλτη. Περιμένω τον Αύγουστο τον κύριο Ιωαννίδη, να προχωρήσει σε αλλαγές, σε όσα ο ίδιος είχε καταργήσει, όπως να φέρει πίσω τα κίνητρα για εμάς. Θα είναι ηθική ανταμοιβή, όχι υλική. Αυτό που ζητάω είναι να συνεχίσω την ζωή μου και να σπουδάσω. Αυτό ζητάω από τον Υπουργό Αθλητισμού".

Για το που αφιερώνει το μετάλλιο, είπε: "Το αφιερώνω στους προπονητές μου κύριο Κοζομπόλη, τον κύριο Νικολόπουλο και τον κύριο Αθυμαρίτη, σε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου, στην οικογένειά μου, και την ομάδα μου, τον ΑΝΟ Αργυρούπολης".

Για τους Ολυμπιακούς τόνισε: "Είναι η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Επιτέλους θα είμαι εκεί και δεν θα τους βλέπω από την τηλεόραση. Θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί με μεγάλους αθλητές. Περιμένω ανυπόμονα".

Για την παρουσία του στο Ντέμπρετσεν, και τις δυσκολίες με το φορτωμένο πρόγραμμά του είπε: "Δεν μετανιώνω που πήγα στο Ντέμπρετσεν".

Keywords
Τυχαία Θέματα