Σε 3 μήνες το πόρισμα του ΣΔΟΕ για συγγενείς Παπακωνσταντίνου

16:22 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Παναγιώτης Μαντούβαλος, αναπληρωτής διευθυντής Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής του ΣΔΟΕ, που διενεργεί την συνολική έρευνα για τους 2.062 καταθέτες που περιλαμβάνει η λίστα Λαγκάρντ, ανέφερε στον πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη πως το πόρισμα του ΣΔΟΕ για την φορολογική κατάσταση των 4 συγγενών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου θα είναι έτοιμο σε δύο με τρεις μήνες.
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε

προβληματισμό και δυσφορία στα μέλη της προανακριτικής επιτροπής ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πόρισμα δεν θα αφορά στο σύνολο των καταθετών αλλά μόνο τους Ελένη και Μαρίνα Παπακωνσταντίνου και Ανδρέα Ρωσσώνη, Συμεών Σικιαρίδη.
Ο κ. Μαντούβαλος, εξήγησε μεταξύ άλλων ότι αν και έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα στοιχεία από τις τράπεζες, χρειάζονται τουλάχιστον 3 εβδομάδες προκειμένου να τα μετατρέψουν σε μορφή που να επιδέχεται επεξεργασία.
Πλέον, τα μέλη της επιτροπής θα κληθούν στην απογευματινή συνεδρίαση να αποφασίσουν εάν θα ολοκληρώσουν τις έρευνές τους (σ.σ. η εργασίες της επιτροπής έχουν πάρει παράταση εως τις 29.03.2013) χωρίς το πόρισμα του ΣΔΟΕ, ή αν θα παρατείνουν τις εργασίες της επιτροπής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα