«Σας σέβομαι, αλλά…»

00:02 11/3/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Kaι μετά τον Νίκο Καραγιάννη, τι; Καταρχήν ήταν «κεραυνός εν αιθρία» η παραίτηση του; Η απάντηση είναι «όχι». Ο κ. Καραγιάννης είχε εκδηλώσει τάσεις φυγής από το Πέραμα, ενώ με τον Πανερυθραϊκό λίγο έλειψε να μην καθίσει στον πάγκο. Η παρέμβαση Νίκου Γριμάνη αποδείχθηκε εκείνη την ώρα καταλυτική. Σήμερα, ο Γριμάνης έλειψε από το Μετς. Ο Καραγιάννης έφυγε. Μία συναλλαγματική (Γριμάνη) ήταν η αφορμή της (νέας) κρίσης. Ενώπιον των παικτών στα αποδυτήρια του Μετς ο κ. Καραγιάννης ανακοίνωσε την «παραίτησή του» και ουσιαστικά άφησε αιχμές κατά της διοίκησης. «Σας σέβομαι,

αλλά είχα πάρει την απόφαση μου πριν από το ματς. Δεν πήγαινε άλλο. Δεν είναι τα λεφτά, απλά δεν έχει δικαίωμα κανείς να με μειώνει», φέρεται να είπε στους παίκτες.

Οι «κιτρινόμαυροι» υπεύθυνοι πιστεύουν, ότι «παραιτήθηκε, επειδή έχασε σήμερα», ενώ ο Νίκος Γεωργαντζόγλου αναζητεί τον πέμπτο προπονητή, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της ΑΕΚ. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει όνομα ως προς τον διάδοχο του Καραγιάννη, διότι απλούστατα δεν είχε τεθεί θέμα από πλευράς διοίκησης. Με βάση τις συζητήσεις, που είχαν γίνει πριν από την άφιξη Καραγιάννη στη Ζωφριά στο τραπέζι είχαν πέσει τα ονόματα των Δημήτρη Παπαδόπουλου, Φώτη Τακιανού και Βαγγέλη Ζιάγκου. Το πρόβλημα δεν είναι όμως μόνον ο προπονητής αυτή την ώρα. Πιο ψύχραιμες φωνές (εντός της ΑΕΚ) από τις πολλές που ακούστηκαν στο Μετς μίλησαν «για ανεξήγητα πράγματα» και παραδέχθηκαν «έχουμε πρόβλημα και πρέπει να το δούμε όλοι μαζί».

Keywords
Τυχαία Θέματα