Σαρρής: Θα κινηθώ νομικά

12:41 22/5/2013 - Πηγή: AEK365

Την πρόθεση του να κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του επιβεβαίωσε ο Γιώργος Σαρρής.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε: "Από την στιγμή που μου έκαναν μήνυση, δεν θα μπορούσα να μην απαντήσω. Έχω ήδη απευθυνθεί σε δικηγορικό γραφείο, εξετάζονται όλα τα στοιχεία

της υπόθεσης και εφόσον στοιχειοθετηθούν κατηγορίες, τότε θα κινηθώ νομικά κατά παντός υπευθύνου".
Στην συνέχεια ο Γιώργος Σαρρής αναφέρθηκε στον Βασίλη Κωνσταντίνου ο οποίος ήταν εκείνος που υπέβαλε την μήνυση: "Από την στιγμή που ο κ. Κωνσταντίνου αποφάσισε να προβεί σε αυτή την κίνηση, θα πρέπει να γνωρίζει και τις συνέπειες του νόμου. Στο άρθρο 35 του ΚΑΠ προβλέπεται ρητά ότι δεν έχει δικαίωμα φυσικό πρόσωπο να απευθυνθεί στα πολιτικά δικαστήρια για τέτοιου είδους θέματα. Ο κ. Αλαφούζος με όσα ανέφερε όλο το προηγούμενο διάστημα, ουσιαστικά προανήγγειλε την συγκεκριμένη μήνυση".
Βάσει του άρθρου 35 του ΚΑΠ αν αποδειχθεί συμμετοχή του Παναθηναϊκού στην μήνυση τότε κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα ενώ ο Βασίλης Κωνσταντίνου κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα