Σαρρής: Ματς έξι βαθμών με Πανιώνιο

14:01 21/9/2013 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Πανιώνιο σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη δίνει έξι και όχι τρεις βαθμούς όπως υπογράμμισε ο Γιώργος Σαρρής που σημείωσε πως η κρητική ομάδα κοιτάζει πάντα να πάρει την νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του Εργοτέλη, Γιώργος Σαρρής, στην NOVA
- Για την καλή πορεία του Εργοτέλη έως τώρα: «Είναι μια πολύ καλή πορεία και το θετικό είναι ότι κάνουμε ομαδική άμυνα. Έτσι, όταν βοηθάνε όλοι τότε στο μέλλον θα πάμε καλύτερα. Οι μεταγραφές που έχουν γίνει είναι σπουδαίες αλλά το κλίμα είναι καλό λόγω

του ότι έχουν μείνει οι ίδιοι παίκτες. Το πρωτάθλημα είναι πιο μεγάλο και θα χρειαστεί το βάθος του ρόστερ οπότε αναμένεται να βοηθήσουν όλοι. Όταν υποβιβάστηκε η ομάδα δεν ξέραμε τι θα συναντήσουμε. Μας βοήθησε η Β' Εθνική να αποδείξουμε ότι υπήρχε περίπτωση να είμαστε καλύτεροι από ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Κοιτάμε πάντα τη νίκη».
- Για την προσεχή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, χρόνια στην πρώτη κατηγορία και έχει ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να μπούμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και να κερδίσουμε γιατί αυτές οι νίκες είναι έξι και όχι τρεις βαθμοί. Κοιτάμε το παρόν όχι το μέλλον. Δεν κοιτάμε ομάδες αλλά τη δική μας και πάμε για τους τρεις βαθμούς»

Keywords
Τυχαία Θέματα