Σάντος: Φυσικά και είναι καλύτερος στον κόσμο ο Ρονάλντο

12:22 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τα εύσημα στον Κριστιάνο Ρονάλντο για τις εμφανίσεις του στο EURO 2012 απέδωσε ο Φερνάντο Σάντος ο οποίος υπογράμμισε πως ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο παρά τις κριτικές που δέχεται.

Σε δηλώσεις του στην "Globoesporte", ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας μίλησε για
Τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο

Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν γνωρίζω γιατί ο κόσμος τον κριτικάρει τόσο πολύ. Τώρα σκέφτονται πως είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου; Φυσικά και είναι".
Την Εθνική Πορτογαλίας: "Η Πορτογαλία κάνει ό,τι περίμενε ο κόσμος. Μπορεί να πάρει το EURO, έχει μια πολύ δυνατή ομάδα. Γερμανία και Ισπανία εξακολουθούν να είναι φαβορί, αλλά η Πορτογαλία βρίσκεται στην μάχη".
Τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από την Εθνική Γερμανίας: "Μια ήττα ποτέ δεν είναι ωραία. Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα πετυχαίναμε δυο γκολ και χάναμε το παιχνίδι δεν θα τον πίστευα. Μας έλειψε ο Γιώργος Καραγκούνης. Με αυτόν θα είχαμε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και περισσότερες ευκαιρίες να επιτεθούμε. Ποτέ δεν είχαμε την μπάλα και όταν γινόταν την διώχναμε προς το δικό τους μισό. Έτσι δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε και βρισκόμαστε συνεχώς υπό πίεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα