Σάντος: Έχω αρχίσει κάποιες επαφές, αλλά ακόμη δεν βιάζομαι

13:51 9/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η επιθυμία του να εργαστεί ξανά σε σύλλογο είναι δεδομένη με τον Φερνάντο Σάντος να αποκαλύπτει πως έχει ήδη κάνει κάποιες επαφές αλλά να υπογραμμίζει πως δεν θα βιαστεί να αποφασίσει μετατοπίζοντας τις εξελίξεις για μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Σε δηλώσεις του στα Μέσα της πατρίδας του, ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας τόνισε: "Έχω αρχίσει κάποιες επαφές, αλλά ακόμη δεν βιάζομαι. Αυτή την στιγμή δεν ξέρω ποια θα είναι η απόφαση μου, θέλω να την σκεφτώ καλά και σίγουρα θα είναι

μετά το Μουντιάλ. Αν το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι ελκυστικό για τους προπονητές που δεν είναι Πορτογάλοι, θα είναι επίσης και για τους Πορτογάλους.
Μου αρέσει πολύ η Εθνική Ελλάδας. Μου αρέσουν πολύ οι Έλληνες και τους αρέσω επίσης. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι ο τέλειος γάμος. Δεν μπορώ, όμως, να συμφιλιωθώ με το συναισθηματικό δέσιμο που έχω με την Ελλάδα και να παραμερίσω την επιθυμία να προπονήσω κάποιο σύλλογο".
Για το δυνατό σημείο της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Φερνάντο Σάντος είπε: "Το πιο δυνατό σημείο της Ελλάδας είναι οι κεντρικοί της αμυντικοί. Έχω επτά ή οκτώ που μπορούν να παίξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θα πάρω μόνο τρεις γιατί υπάρχουν και παίκτες σαν τον Κατσουράνη που μπορούν να παίξουν σε περισσότερες από μια θέσεις και χρειάζομαι πιο πολλούς παίκτες στο κέντρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα