Σαν σε προπόνηση ο Αστέρας

20:21 2/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 2η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. -ΚΕΡΚΥΡΑ: 3-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)

Μέσα σε 17 λεπτά ο Αστέρας Τρίπολης σημείωσε 3-0 γκολ απέναντι στην Κέρκυρα και έκανε το 2 στα

2 στη Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν καλύτερος της Κέρκυρας. Είχε τον έλεγχο και την κατοχή, αλλά και τις φάσεις να ανοίξει το σκορ. Η πιο σημαντική ήταν 20ο λεπτό όταν ο Αναστασόπουλος είπε όχι στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα και απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Ενώ στο 43' είχαν και οι Φαίακες δοκάρι, που ήταν η μοναδική καλή στιγμή τους στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης συνέχιζε να πιέζει και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά, τόσο στο 46' όσο και στο 57' ο Αναστασόπουλος ήταν παρών και έσωσε την εστία του σε σουτ των Μπακασέτα, Ράγιος αντίστοιχα. Τελικά οι Αρκάδες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με μία στημένη φάση. Ο Ράγιος, λοιπόν, στο 61' εκτέλεσε φάουλ από θέση πλάγια δεξιά, ο Χαμπλ με κεφαλιά άλλαξε πορεία στην μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
Το γκολ αυτό «έκοψε» τα πόδια των Φαιάκων, που δεν είχαν δυνάμεις να αντιδράσουν. Έτσι, στο 73' ο Ράγιος με τακουνάκι τροφοδότησε τον Περόνε και αυτός με σουτ μέσα στην περιοχή ανέβασε τον δείκτη στο 2-0, ενώ στο 78' δημιουργός ήταν ο ίδιος και εκτελεστής από κοντά ο Πιπίνης.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Αλβάρες, Μπακασέτας (58' Ντε Μπλάσις), Ράγιος (80' Γκαρθία), Ναβάρο, Περόνε(81' Ντινιωτάκης)

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Έντερ, Βενέτης, Κοντοδήμος, Χάμπλ, Ηλιάδης (63' Καραμπέτσας), Καραλής, Τσουμάνης (63' Τσοκάνης), Λεόν, Μπάρκογλου (74' Αγρίτης)

Keywords
Τυχαία Θέματα