Σαλπιγγίδης: Θετικό που δεν χάσαμε

09:13 4/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στο 84ο λεπτό του αγώνα με την Άλκμααρ μπήκε αλλαγή και στις καθυστερήσεις το δικό του γκολ χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να υποστηρίζει πως είναι θετικό το γεγονός πως η ομάδα κατάφερε να μην χάσει στην Ολλανδία και να παραμείνει αήττητη στον όμιλο του Europa League.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο επιθετικός του

ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, τόνισε: "Θα μπορούσε να ήταν χειρότερα ή καλύτερα το παιχνίδι. Όλα είναι ανοιχτά σε αυτό το επίπεδο. Δεν ψάχνουμε για ήρωες, αλλά για το αποτέλεσμα. Χαίρομαι για το γκολ που έβαλα, αλλά και για τον βαθμό. Δεν ξέρω αν είμαστε ευχαριστημένοι από το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν αρκετά καλοί και δικαιούμασταν το γκολ. Στην επανάληψη δεν ήμασταν καλοί και σίγουρα έπαιξε ρόλο και η τύχη με την ισοφάριση. Δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα από την μια μέρα στην άλλη. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Σε αυτή την φάση τουλάχιστον παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα. Θεωρώ πως το ότι δεν ηττηθήκαμε είναι θετικό, γιατί εμείς και η Άλκμααρ θεωρητικά είμαστε το φαβορί".
Από την πλευρά του ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ, δήλωσε: "Ξέραμε ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμούς εκτός έδρας. Στην Ευρώπη όταν κερδίζεις βαθμούς εκτός και κάνεις το ίδιο μέσα στην έδρα σου, τότε ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις. Η Άλκμααρ είναι μια ομάδα με ποιότητα. Στο πρώτο μέρος ελέγχαμε το ματς, στο δεύτερο το έκαναν αυτοί, πέτυχαν το γκολ, ευτυχώς στο τέλος ισοφαρίσαμε. Είναι πολύ σημαντικό ότι μετά το γκολ το πιστέψαμε. Έχουμε δείξει ότι αν μείνουμε πίσω στο σκορ μπορούμε να ισοφαρίσουμε. Άλλες φορές θα τύχει να το γυρίσουμε, άλλες όχι, πάντως σήμερα πήραμε τον βαθμό. Ακόμα και αν χάναμε θα ήμασταν δυνατοί την Κυριακή. Μετά από τον βαθμό που πήραμε σίγουρα θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί με τον Παναθηναϊκό. Πάντα προσπαθώ να κοντρολάρω τα συναισθήματα μου. Βέβαια, σήμερα σε κάποια σημεία ξέφυγα αλλά όλα πήγαν καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα