Ρουμενίγκε: Σύγκρουση γιγάντων το Ντόρτμουντ-Μπάγερν

14:27 9/4/2012 - Πηγή: AEK365

Την Μεγάλη Τετάρτη στην Βεστφαλία θα πραγματοποιηθεί το πολύ μεγάλο παιχνίδι Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό τον εφετινό πρωταθλητή στην Bundesliga με τον Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε να κάνει λόγο για μια σύγκρουση γιγάντων ανάμεσα στις δυο καλύτερες γερμανικές ομάδες.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "BILD", ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Πρόκειται για μια σύγκρουση γιγάντων. Πιστεύω ότι

θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο καλύτερες γερμανικές ομάδες και αμφότερες έχουν μεγάλο κίνητρο. Θα ήθελα να κερδίσουμε, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Όλα είναι πιθανά".
Όσο για το τι θα πρέπει να αποφύγουν οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου για να φύγουν με την νίκη, ο Ρουμενίγκε δήλωσε: "Τα λάθη δεν επιτρέπονται αν δεν θες να φύγεις ηττημένος. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε περισσότερη πίεση γιατί είμαστε τρεις βαθμούς πίσω και με μια ήττα η υπόθεση-τίτλος δυσκολεύει. Σεβόμαστε την Ντόρτμουντ αλλά δεν την φοβόμαστε".

Keywords
Τυχαία Θέματα