Ρουμενίγκε: Αξίζουμε το Τσάμπιονς Λιγκ

12:42 28/4/2012 - Πηγή: AEK365

Για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια, η Μπάγερν Μονάχου θα βρεθεί σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ με τον Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε να υποστηρίζει πως οι Βαυαροί αξίζουν το τρόπαιο βάσει της θέλησης που έδειξαν στην ρεβάνς του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ωστόσο υπογράμμισε πως η Τσέλσι δεν είναι μια ομάδα που πρέπει να υποτιμηθεί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "BILD", ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Η ομάδα μας αξίζει το Τσάμπιονς Λιγκ γιατί έδειξε απίστευτη θέληση. Έχω λάβει δεκάδες μηνύματα από ομολόγους μου σε όλη την Ευρώπη

και μου λένε το ίδιο. Όμως προειδοποιώ όλο τον κόσμο πως θα είναι λάθος να σκεφτούμε πως έχουν βγει από την μέση τα μεγαλύτερα εμπόδια και ότι το έργο μας στον τελικό θα είναι εύκολο. Και για την Τσέλσι η συμμετοχή στον τελικό αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία να κλείσει μια μέχρι τώρα αποτυχημένη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε".
Ο Ρουμενίγκε μίλησε και για το πώς βίωσε τον ημιτελικό της Μαδρίτης κόντρα στην Ρεάλ: "Παρακολούθησα τον αγώνα και τα πέναλτι δίπλα στον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, οπότε δεν είχα την δυνατότητα να ξεσπάσω σε πανηγυρισμούς. Ήμουν ο μόνος που πίστευε στην πρόκριση όταν δεχτήκαμε το 2-0. Στα πέναλτι ήμουν ήρεμος και σίγουρος πως ο Σβαϊνστάιγκερ θα ευστοχούσε στο τέλος, γιατί είναι ψυχικά πολύ δυνατός".
Για την απώλεια του πρωταθλήματος και για τους δυο τίτλους που διεκδικεί η Μπάγερν Μονάχου, ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε: "Πριν κρίνω την φετινή σεζόν, θα πρέπει να περιμένω τους δυο τελικούς. Φυσικά θέλουμε και τους δυο τίτλους, αλλά θα είναι δυο δύσκολα ματς, όχι μόνο αυτό κόντρα στην Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Και ο τελικός Κυπέλλου με την Ντόρτμουντ, που θα γίνει μια εβδομάδα πριν, θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Μπορούσια έκανε εξαιρετική σεζόν".
Σχετικά με την μεταγραφική πολιτική της Μπάγερν, ο Ρουμενίγκε δήλωσε: "Η πολιτική μας σαν σύλλογος έχει δυο σκέλη: θέλουμε να βγάζουμε παίκτες από τις ακαδημίες μας και επενδύουμε όλο και περισσότερο σε αυτές. Όμως αγοράζουμε και μεγάλους παίκτες από άλλες ομάδες όπως ο Ριμπερί, ο Ρόμπεν, ο Νόιερ, ο Γκόμεζ και ο Μπόατενγκ. Θα συνεχίσουμε σον ίδιο δρόμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα