Ρουμελιώτης: Με υπομονή και πίστη στον... τελικό

16:49 22/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας τόνισε πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να χαρακτηριστεί ως τελικός, αλλά η ΑΕΚ θα μπει με πίστη και υπομονή για τη νίκη. «Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και τελικός, αφού κρίνεται το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ, αλλά κάθε ένα ματς είναι διαφορετικό από το άλλο και κυρίως έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα».

Όπως ξεκαθάρισε πάντως ο Έλληνας

τεχνικός: «Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πρώτα απ' όλα για εμάς, ενώ σίγουρα ως ομάδα μας ενδιαφέρει οπωσδήποτε το πλεονέκτημα της έδρας, αφού η δύναμη του κόσμου της ΑΕΚ δίνει άλλη ώθηση στην ομάδα. Σε ένα τέτοιο ματς όμως, αυτό που μετράει είναι η υπομονή, η πίστη στη νίκη, το πόσο το θέλει η κάθε μία αθλήτρια ξεχωριστά, αλλά και η καλή τακτική που πρέπει να την κρατήσουμε από την αρχή ως το τέλος».

Όσον αφορά το γεγονός ότι η ομάδα του έχει τρεις ήττες φέτος (συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα που επαναλήφθηκε, ενώ το σερί φτάνει στο 7-0 με τους περσινούς τελικούς Κυπέλλου και πρωταθλήματος) ο κ. Ρουμελιώτης σημείωσε: «Εγώ αυτό που βλέπω στην ομάδα όσο διάστημα είμαι εδώ, είναι ότι υπάρχει πείσμα για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Μας έχει πεισμώσει ιδιαίτερα η τελευταία ήττα στο Ρέντη, αφού είχαμε καλή απόδοση, φέραμε σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο αλλά με τα λάθη που κάναμε στερήσαμε από τον εαυτό μας τη νίκη. Έχουμε δουλέψει καλά, υπάρχει ζήλος και θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε μία πολύ καλή εικόνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα