Ρότζερς: Τσιουάουα ανάμεσα σε άλογα κούρσας!!

16:38 13/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Βρετανός παρομοίωσε τους «κόκκινους» με «τσιουάουα», τα οποία βρίσκονται ανάμεσα σε οπλές αλόγων στην κούρσα για τον τίτλο.

Τα λόγια του Ρότζερς έρχονται να προστεθούν στα όσα είχε δηλώσει προ λίγων ημερών ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ταύτισε την ομάδα του με «μικρό άλογο», που δεν είναι ακόμη σε θέση να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Το σχόλιο του Πορτογάλου, μάλιστα, είχε αντιμετωπίσει με γέλια ο τεχνικός της Λίβερπουλ, ενώ το είχε απορρίψει ο κόουτς της Σίτι, Μανουέλ Πεέγκρίνι.

Στα αγωνιστικά, πάντως, η ομάδα του λιμανιού έδειξε

χαρακτήρα χθες βράδυ στο «Κρέιβεν Κότατζ», όπου πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Φούλαμ με πέναλτι του αρχηγού της, Στίβεν Τζέραρντ, ανατρέποντας το σκορ. Έχει, λοιπόν, κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται το πρωτάθλημα, το οποίο δεν «αράζει» στο λιμάνι του Μερσεϊσάιντ από το μακρινό 1990.

Αυτή η νίκη έφερε τη Λίβερπουλ τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή, καθώς Τσέλσι και Άρσεναλ «στραβοπάτησαν». Ωστόσο, ο Μπρένταν Ρότζερς θέλησε να αποβάλλει την πίεση από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη σήμερα(σ.σ. χτες) για εμάς. Βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι, αν και κάναμε ορισμένα παιδιαριώδη λάθη απόψε».

Keywords
Τυχαία Θέματα