Ρότζερς: Να βελτιωθεί ο Μπαλοτέλι, για αυτό πληρώνεται

13:52 21/2/2015 - Πηγή: AEK365

Στα τελευταία παιχνίδια της Λίβερπουλ, κόντρα σε Τότεναμ και Μπεσίκτας, ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει οδηγήσει την ομάδα σε νίκες, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Μπρένταν Ρότζερς να υπογραμμίσει πως ο Ιταλός επιθετικός θα πρέπει να βελτιωθεί και να γίνει πιο ομαδικός.
Υπενθυμίζεται πως ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός της Λίβερπουλ είχε σπεύσει να υποστηρίξει τον Μπαλοτέλι που παραβίασε εντολή και εκτέλεσε το πέναλτι κόντρα στη Μπεσίκτας.
Ωστόσο, σε δηλώσεις του ο Ρότζερς τόνισε: "Όχι, στο παιχνίδι με τη Μπεσίκτας δεν έμεινα ευχαριστημένος

από την απόδοση του Μπαλοτέλι. Θα πρέπει να δουλέψει πιο σκληρά σε σχέση με αυτά που έκανε το διάστημα που αγωνίστηκε κόντρα στη Μπεσίκτας.
Θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι ανεξάρτητα από το επίπεδο της απόδοσης μας, θα πρέπει όλοι να λειτουργούν ομαδικά. Οφείλει λοιπόν να βελτιώσει αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού και να μη στέκεται μόνος στη μια πλευρά του γηπέδου.
Είχε συνεισφορά στη νίκη μας επί της Μπεσίκτας, εκτέλεσε το πέναλτι και πέτυχε το γκολ, αλλά για αυτό πληρώνεται από τον σύλλογο.
Θα πρέπει να συνεχίσει να είναι αποτελεσματικός στο παιχνίδι του και να δείξει ότι μπορεί να επηρεάσει την ομάδα, είτε του ζητηθεί να μπει αλλαγή είτε όταν ξεκινάει βασικός".

Keywords
Τυχαία Θέματα