Ρότζερς: Να μείνει ο Σουάρες

16:44 23/6/2013 - Πηγή: AEK365

Κάθε άλλο παρά φειδωλός ήταν σε δηλώσεις του ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς.
Ο 40χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο θέμα που «καίει» τον κόσμο των «κόκκινων», αυτό του Λουίς Σουάρες, λέγοντας πως η ομάδα θέλει να τον κρατήσει στην προσπάθεια για την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου, εκείνος αγαπάει τον σύλλογο και πως στις συνεντεύξεις του δεν έχει δείξει κάτι διαφορετικό.
«Είναι πολύ απλό. Ο σύλλογος έχει την κατάσταση υπό πλήρη έλεγχο. Πάντα ακούω τους ποδοσφαιριστές και δουλεύω σε στενό πλαίσιο μαζί τους ώστε να κατανοώ τις απόψεις τους, αλλά

η τελευταία κουβέντα ανήκει στην ομάδα. Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση με έναν παίκτη που δεν θέλουμε να τον χάσουμε. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι εδώ και είναι πολύ σημαντικό να αποτελεί κομμάτι του γιατί είναι σπουδαίος παίκτης που πάντα θα δίνει τον καλύτερο εαυτό του» ανέφερεαρχικά ο Ρότζερς και πρόσθεσε:
«Οι συνεντεύξεις είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι. Σε όλες από αυτές ο Λουίς τόνισε πόσο πολύ αγαπάει τη Λίβερπουλ, αλλά όπως είναι φυσικό δεν ήταν αυτό το σημείο που τονίστηκε. Τονίστηκαν άλλα σημεία. Είμαι πολύ χαλαρός, είναι κάτι που συμβαίνει. Αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι πως η υποστήριξη που έχει δεχθεί ο Λουίς από τον κόσμο και την ομάδα εδώ στο Λίβερπουλ, είναι τεράστια. Ξέρω επίσης πως αισθάνεται και πως σέβεται όσους τον στηρίζουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα