Ρότζερς: Να γίνουμε πιο δυναμικοί

19:55 23/10/2014 - Πηγή: AEK365

«Πρέπει να λειτουργούμε καλύτερα ως ομάδα, να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, πιο δυναμικοί. Αυτό ήταν το απογοητευτικό στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα περισσότερα γκολ που δεχόμαστε οφείλονται σε ασταθείς προσπάθειες και πρέπει να βελτιωθούμε», τόνισε αρχικά ο έμπειρος κόουτς και συνέχισε αναφερόμενος στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του:
«Η Ρεάλ Μαδρίτης συμμετείχε στους τρεις προηγούμενους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και πέρσι κατέκτησε το τρόπαιο. Είδατε τι έκανε στα παιχνίδια με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία επίσης

είναι κορυφαία ομάδα. Μετά το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου συνεχίζεις να αγωνίζεσαι για την περηφάνια σου. Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στο δεύτερο μέρος. Για ένα 20λεπτο δεν αμυνθήκαμε καλά και το πληρώσαμε».
Στο άλλο ματς του ομίλου η Λουντογκόρετς νίκησε 1-0 τη Βασιλεία, αποτέλεσμα που κρατά ακόμα ζωντανή τη Λίβερπουλ για την πρόκριση στους «16»: «Αυτή η νίκη μας κράτησε την πόρτα ανοιχτή. Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όλα είναι στο χέρι μας. Θα γίνει μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε τρεις ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα