Ρότζερς: «Κι εμείς στην τετράδα»

23:27 13/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η Λίβερπουλ, έπειτα από 16 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, έχει καταφέρει να βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς μακριά από τα τέσσερα πρώτα «σκαλιά» και να κάνει όνειρα για ακόμα καλύτερη θέση!

«Όντας στην ομάδα εδώ και έξι μήνες και έχοντας βιώσει το κακό ξεκίνημα της ομάδας τη φετινή σεζόν, μπορώ μονάχα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με την πρόοδο και τη βελτίωση που έχουμε σημειώσει. Ασφαλώς, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας για φτάσουμε εκεί που θέλουμε, αλλά συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε» είπε ειλικρινέστατα ο Μπρένταν Ρότζερς και συνέχισε:

«Το ξεκίνημα στη φετινή σεζόν ήταν καταστροφικό, αλλά είμαστε πλέον στο -4 από την πρώτη τετράδα κι αν είχαμε και λίγη τύχη ίσως να ήμασταν ανάμεσα στους πρώτους τέσσερις τώρα. Αυτό που είναι ενθαρρυντικό, είναι πως θα εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι. Αν καταφέρουμε τον Ιανουάριο να είμαστε μέσα στην πρώτη τετράδα, τότε θα μπορούμε να στοχεύσουμε σε ακόμα πιο πολλά πράγματα. Ευελπιστώ να είμαστε το ίδιο και ακόμα πιο καλοί και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα