Ρότζερς: Δεν είμαστε καλοί

17:49 7/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Μπρένταν Ρότζερς παραδέχθηκε πως η Λίβερπουλ έχει κάνει «κοιλιά» στα τελευταία της παιχνίδια και τόνισε πως πρώτα αυτός και στην συνέχεια οι παίκτες του πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο παιχνιδιού τους (όχι απαραίτητα το σύστημα) για να κάνει η ομάδα ένα δυνατό τελείωμα στην σεζόν.
Αναλυτικά η συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Ακόμη ψάχνουμε να βρούμε λύσεις στην επίθεση. Όταν είναι όλοι υγιείς μπορούμε να κάνουμε πράγματα με την ομάδα που έχουμε, αλλά οι πρώτοι μας σκόρερ έχουν από έξι γκολ.

Τρεις παίκτες (Τζέραρντ, Στέρλινγκ, Χέντερσον) στα έξι γκολ. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να βρούμε τις λύσεις που χρειάζονται.
Το θέμα είναι τι ταιριάζει στους παίκτες. Προφανώς και έχουμε μερικούς εκτός, αλλά όταν αλλάξαμε σύστημα τους ταιριάξαμε. Πάντα ψάχνουμε να βρούμε έναν τρόπο.
Αν δει κανείς το προηγούμενο παιχνίδι μας, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στην αρχή του αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Θεωρώ ότι πρέπει να ανέβουμε επίπεδο στην επίθεση. Ούτε η κατοχή μας είναι καλή, που συνήθως είναι το κλειδί σε τέτοιες περιπτώσεις. Πρέπει να παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο κι εμείς παίζουμε αργά.
Δεν ήταν μόνο τα τελευταία δύο παιχνίδια. Το είδα και στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Σουόνσι. Η ταχύτητα του παιχνιδιού μας και η ταχύτητα στην πάσα μας δεν ήταν καλή.
Κόντρα στην Γιουνάιτεντ κάναμε τα μισά και παρά το γεγονός πως προσπαθήσαμε να χτίσουμε το παιχνίδι μας, δίναμε την μπάλα συνεχώς και αφήναμε ελεύθερους χώρους. Κόντρα στην Άρσεναλ δεν ξεκινήσαμε καλά, το φτιάξαμε, αλλά μετά δεν αμυνθήκαμε καλά. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το σύστημα, ό,τι σύστημα και να παίζουμε. Απλώς δεν αγωνιζόμαστε γρήγορα».

Keywords
Τυχαία Θέματα