Ρότζερς: Μπορούμε το πρωτάθλημα

20:42 5/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η Λίβερπουλ βρίσκεται 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή, ωστόσο ο Μπρένταν Ρότζερς εμφανίστηκε αισιόδοξος και τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να τερματίσει πρώτη.

«Νομίζω πως για εμάς, σαν ομάδα, είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τίτλο από τη φετινή σεζόν. Βρέθηκα στο "Etihad" το βράδυ της Δευτέρας για να δω το Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι, έβλεπα τους παίκτες που έχουν αυτές οι δύο ομάδες, την ποιότητα των ρόστερ τους, τον τρόπο με τον οποίο έχουν χτιστεί τα τελευταία χρόνια και καταλαβαίνω ότι για εμάς είναι πολύ δύσκολο αυτό. Παρά το γεγονός πως φέτος η πορεία μας είναι ικανοποιητική

και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της διεκδίκησης του τίτλου, θα έλεγα ότι δεν είμαστε ανάμεσα στους διεκδικητές» είπε ο τεχνικός των «κόκκινων», που όμως ξεκαθάρισε ότι:
«Ασφαλώς και θα παλέψουμε κόντρα σε όλους. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία γιατί πάνω απ' όλα είμαστε επαγγελματίες και η Λίβερπουλ είναι τεράστιος σύλλογος. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα