Ροσέλ: 16 ομάδες στην Primera, 64 στο Τσάμπιονς Λιγκ

12:22 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την μείωση των ομάδων στο πρωτάθλημα της Primera Division από 18 σε 16 και την αύξηση των ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ από 32 σε 64 πρότεινε ο Σάντρο Ροσέλ έτσι ώστε, όπως είπε, οι δυο διοργανώσεις να αποκτήσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Σε συνομιλία που είχε με Αμερικανούς δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Θα ήθελα να δημιουργηθεί ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην θέση του εγχώριου, αφού πιστεύω ότι το ισπανικό πρωτάθλημα εξακολουθεί να έχει ενδιαφέρον

και θα συνεχίσει να έχει με λιγότερες ομάδες. Από την άλλη πλευρά , το Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν σε αυτό προστεθούν και άλλες ομάδες. Το ισπανικό πρωτάθλημα πρέπει να μειωθεί στις 16 ομάδες και το Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να πάει από 32 σε 64 ομάδες".
Ο Ροσέλ απαντώντας σε όσους ισχυρίζονται πως σε πέντε χρόνια η Primera Division θα χαθεί δήλωσε: "Δεν νομίζω ότι η Λίγκα θα πεθάνει σε πέντε χρόνια. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που χρειάζεται να αντιμετωπιστούν, αλλά θα είμαστε πολύ ευτυχείς να καθίσουμε να μιλήσουμε με τους άλλους συλλόγους για τα τηλεοπτικά δικαιώματα από το 2014 και μετά".

Keywords
Τυχαία Θέματα