Ρονάλντο: Η Ρεάλ η πρώτη ομάδα που θα διατηρήσει το Τσάμπιονς Λιγκ

12:45 13/8/2014 - Πηγή: AEK365

Με δυο δικά του γκολ η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπογράμμισε πως η ομάδα έχει τα φόντα να γίνει η πρώτη που θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη φορά.
Σε δηλώσεις του μετά τον τελικό του Κάρντιφ και το 2-0 κόντρα στη Σεβίλλη, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Ελπίζω ότι η Ρεάλ θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα διατηρήσει στη κατοχή της το Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι οι παίκτες

που απέκτησε η ομάδα, Τόνι Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες και Κέιλορ Νάβας, θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη στήριξη και ποιότητα.
Είμαι πολύ χαρούμενος για την ποιότητα που έχουμε στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όλα τα τρόπαια. Είναι καλό που πήραμε αυτό το τρόπαιο για την αυτοπεποίθηση της ομάδας.
Παίξαμε καλύτερα από τη Σεβίλλη. Πέτυχα δυο γκολ και προέρχομαι από τραυματισμό οπότε η βραδιά είναι τέλεια. Ήταν φανταστική βραδιά καθώς με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου για να σκοράρω".
Ο Ρονάλντο μίλησε και για τον Γκάρεθ Μπέιλ: "Είναι εκπληκτικός. Δείχνει δυνατός, γρήγορος και είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Είμαι πραγματικά χαρούμενος για την εμφάνιση του ενώ και πέρυσι έκανε μια φανταστική σεζόν. Δεν με έχει εκπλήξει, εβδομάδα με την εβδομάδα δείχνει την ποιότητα του. Είμαι χαρούμενος που παίζω μαζί του γιατί με καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνω".

Keywords
Τυχαία Θέματα