Ρονάλντο: Η Γιούβε πλήρωσε για το κακό που έκανε

12:50 29/10/2013 - Πηγή: AEK365

Την περίοδο 1997-1998 το ντέρμπι Ίντερ-Γιουβέντους έκρινε σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο, το πήρε η Γιουβέντους, αλλά σημαδεύτηκε από την διαιτησία του Τσεκαρίνι με τον Ρονάλντο να υποστηρίζει πως η Γιουβέντους πλήρωσε με τον υποβιβασμό της λίγα χρόνια μετά για όσα έκανε εκείνη την περίοδο.

Σε δηλώσεις του σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης, ο Βραζιλιάνος πρώην φορ της Ίντερ τόνισε: "Δεν έχω τίποτα με τον Ιουλιάνο (σ.σ. παίκτης της Γιουβέντους), έκανε το καθήκον του. Αυτός με τον οποίο τα έχω είναι με τον διαιτητή

Τσακερίνι που δεν είχε δώσει το πέναλτι. Εκείνο το ματς έγραψε ιστορία γιατί μετά από εκείνο το Γιουβέντους-Ίντερ δείξαμε στον κόσμο πως τιμωρηθήκαμε μέσα σε ένα διαβρωμένο σύστημα. Μετά από καιρό αποκαλύφθηκαν τα πάντα και η Γιούβε πλήρωσε για το κακό που έκανε: σε εκείνο το σύστημα ο Ιουλιάνο δεν είχε θέση. Όσο για τον Μότζι, μου στέρησε το Σκουντέτο, είχε την συμβολή του, αλλά είμαι σίγουρος πως και εκείνος μετάνιωσε για αυτό που έκανε. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ένα καθαρό άθλημα".
Ο Ρονάλντο μίλησε επίσης
Για τον Μοράτι: "Ο Μοράτι είναι ο Νο.1. Είχαμε μια σχέση πατέρα-γιου, ήταν πολύ σημαντικός για εμένα και είναι ακόμα. Δυστυχώς, η ιστορία μας τελείωσε άσχημα. Εγώ με τον Κούπερ στον πάγκο δεν μπορούσα να συνεχίσω και εκείνος προτίμησε τον Κούπερ".
Για τον Μπαλοτέλι: "Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της εποχής ωστόσο πρέπει να μάθει να ζει με την πίεση".
Για το Μουντιάλ της Βραζιλίας: "Ελπίζω να το πάρει η Βραζιλία, αλλά υπάρχουν πολλές δυνατές εθνικές ομάδες. Πιστεύω πως, μαζί με την Βραζιλία, φαβορί είναι η Ισπανία και η Γερμανία. Δεν πιστεύω ότι η Ιταλία μπορεί να φτάσει στον τελικό αλλά είναι πάντα μια ομάδα που πρέπει να την φοβάσαι".

Keywords
Τυχαία Θέματα