Ρονάλντο: Δεν με απασχολεί ο Μουρίνιο

11:10 1/5/2013 - Πηγή: AEK365

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο ισάριθμες φορές δεν κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό παρά το χθεσινό 2-0 με την Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να υπογραμμίζει πως αυτό που τον απασχολεί είναι η ομάδα και όχι το θέμα της παραμονής του Ζοσέ Μουρίνιο.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του συμπατριώτη του στην Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε: "Δεν με απασχολεί ο Ζοσέ Μουρίνιο. Το μόνο που

με ενδιαφέρει είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και εγώ".
Για την ανανέωση του δικού του συμβολαίου, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δήλωσε: "Έχω δυο χρόνια συμβόλαιο ακόμα με την ομάδα και στην παρούσα φάση δεν με απασχολεί η ανανέωση του. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, με τους οπαδούς μας να μας στηρίζουν. Το μόνο που θέλω είναι να νικάμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους μας".
Όσο για το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε: "Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στον τελικό, γιατί δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα. Θα επιστρέψουμε του χρόνου για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Ωστόσο, μας μένει μια στεναχώρια για φέτος, πρέπει να συγχαρούμε την Ντόρτμουντ για την επιτυχία τους. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, όμως δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αν είχαμε βάλει νωρίς γκολ, πιθανώς να είχε αλλάξει η ροή του παιχνιδιού. Ένιωθα πολύ καλά, δεν με ενόχλησε το πόδι μου, παρά τον τραυματισμό τις τελευταίες ημέρες".

Keywords
Τυχαία Θέματα