Ρονάλντο: Δεν έχω φτάσει στο πικ μου

11:12 31/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ωστόσο, να πιστεύει πως δεν έχει φτάσει ακόμα στο πικ της καριέρας του.

Σε δηλώσεις του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο "TVI", ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε: "Ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχίες την εφετινή σεζόν. Ακόμα δεν έχω φτάσει στο πικ της καριέρας μου. Την επόμενη χρονιά μπορεί να είμαι καλύτερος πνευματικά και ας μην πετύχω πολλά γκολ. Αυτό που είμαι

σήμερα αντικατοπτρίζει τα όσα έχω περάσει. Έχω κερδίσει όλα αυτά που έχω, επειδή έχω δουλέψει πάρα πολύ. Τίποτα δεν οφείλεται αποκλειστικά στην τύχη. Όλα έχουν να κάνουν με την προσπάθεια, την αφοσίωση και λίγο την τύχη".
Για το μέλλον του στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: "Θέλω να έχουμε μια καλή σεζόν και να τελειώσει με καταπληκτικό τρόπο. Θέλω να συνεχίσω στην Μαδρίτη. Έχω τρία χρόνια ακόμα στο συμβόλαιο μου και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε με την διοίκηση του συλλόγου. Πάντως δεν ακολουθώ κανέναν".
Ο "κανένας" είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε: "Οι τίτλοι του μιλούν από μόνοι τους. Έχει κατακτήσει τρόπαια σε όποια ομάδα έχει εργαστεί. Δεν έχουν όλοι οι προπονητές αυτό το προνόμιο και τα όσα έχει πετύχει εκείνος. Για αυτό πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος. Οι μεγάλοι προπονητές καταφέρνουν να πετύχουν σε πολλές χώρες και εκείνος τα έχει καταφέρει".

Keywords
Τυχαία Θέματα