Ρομπέρτο: Πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς και εκτός έδρας

14:51 23/10/2014 - Πηγή: AEK365

Στα τρία πρώτα παιχνίδια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός έχει δυο νίκες στην έδρα του αλλά ο Ρομπέρτο σημείωσε πως για τη πρόκριση στους "16" δεν θα είναι αρκετοί μόνο οι βαθμοί εντός έδρας.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε: "Πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς εκτός, δεν

θα είναι αρκετό να κατακτούμε πόντους μόνο στο γήπεδο μας, θα πρέπει, λοιπόν, να πάρουμε κάτι στο Τορίνο για να φέρουμε μπερδέματα στη Γιουβέντους.
Πήραμε μια σημαντική νίκη, πάντα είναι σημαντική μια νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτή με τη Γιουβέντους μας στέλνει στη κορυφή του ομίλου, το κάναμε και είμαστε πανευτυχείς".
Για το γεγονός πως ο κόσμος του Ολυμπιακού φώναζε το όνομα του, ο Ρομπέρτο δήλωσε: "Είμαι πανευτυχής, η δουλειά μας είναι ξεκάθαρη, να κάνουμε τους ανθρώπους χαρούμενους ούτως ώστε να μας βοηθούν να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα.
Σήμερα όλα πήγαν τέλεια. Ήταν μια ποδοσφαιρική νύχτα που όταν γυρνάς σπίτι σου, νιώθεις χαρούμενος".
Ο Ρομπέρτο μίλησε και για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν: "Είμαι περήφανος και χαρούμενος που έπαιζα εναντίον ενός τερματοφύλακα, του οποίου η ποιότητα είναι σήμα κατατεθέν σε όλη μου τη ζωή. Μου αρέσει να παίζω με τους καλύτερους και αυτό έγινε απόψε".

Keywords
Τυχαία Θέματα