Ρομπέρτο Κάρλος: Έκανε πάρτι η Ελλάδα

08:18 26/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ρομπέρτο Κάρλος είχε προβλέψει τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού και, όπως σημείωσε, η ελληνική ομάδα έκανε ένα πάρτι στη Φορταλέζα και μπορεί να κάνει ακόμα ένα.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα GOAL NEWS, ο Βραζιλιάνος τόνισε: "Η Ελλάδα είναι έξυπνη ομάδα. Είχα πει ότι πολλά

θα εξαρτηθούν από την απόδοση του Σαμαρά που είναι βαρόμετρο για την ελληνική ομάδα και πράγματι όλα κρίθηκαν από αυτόν".
Για το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα, ο Ρομπέρτο Κάρλος δήλωσε: "Θα είναι δύσκολο ματς, δύσκολο σε προβλέψεις. Η Ελλάδα έκανε ένα... πάρτι και ίσως να κάνει και άλλο...".
Ο Ρομπέρτο Κάρλος ρωτήθηκε για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και απάντησε το εξής: "Θα είναι ένα Μουντιάλ που θα διακριθούν οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής. Θα συμβεί εδώ ό,τι συμβαίνει όταν το Παγκόσμιο Κύπελλο γίνεται στην Ευρώπη".
Για την κριτική που ασκείται στην Εθνική Βραζιλίας είπε πως "πάντα αυτό συμβαίνει. Όσο η ομάδα κερδίζει, τόσο αυξάνονται οι κριτικές. Είναι ανεξήγητο. Εγώ πιστεύω ότι η Βραζιλία παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίξει ακόμα καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια".
Τέλος, ο Ρομπέρτο Κάρλος ρωτήθηκε για το χέρι που είχε κάνει στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό τον Οκτώβριο του 1999 για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η απάντηση του: "Δεν τη θυμάμαι καλά. Εμείς οι Βραζιλιάνοι έχουμε γρήγορη σκέψη".

Keywords
Τυχαία Θέματα