Ρέντναπ: Η πιο μεγάλη πρόκληση

19:51 25/12/2012 - Πηγή: AEK365

Από την ημέρα που ο Ρέντναπ αντικατέστησε τον Μαρκ Χιουζ στην τεχνική ηγεσία της ΚΠΡ, οι Λονδρέζοι μετρούν μόνο μια νίκη αλλά και μόλις μια ήττα σε πέντε παιχνίδια. Η σταθερότητα ωστόσο δεν ήταν ικανή μέχρι στιγμής για να βγάλει την ΚΠΡ από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
«Θα είναι η μεγαλύτερή μου επιτυχία. Είναι ήδη η μεγαλύτερη πρόκληση που μου έχει παρουσιαστεί ποτέ. Όταν επέστρεψα στην Πόρτσμουθ πίστευα ότι μπορώ να πετύχω. Αν δεν τα είχα

καταφέρει τότε, τώρα δεν θα ήμουν στον πάγκο της ΚΠΡ» τόνισε ο Ρέντναπ και συμπλήρωσε «Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά θα τα καταφέρουμε. Αν κινηθούμε έξυπνα στις μεταγραφές, τότε θα δυναμώσουμε όσο χρειάζεται. Θα ψάξω παίκτες, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να δεχθούν την πρόκληση. Μόνο έτσι θα έρθει η επιτυχία»
Ο Ρέντναπ μάλιστα έδειξε ότι πραγματικά παίρνει δύναμη μέσα από αυτή την πρόκληση αφού δεν δίστασε να τονίσει ότι τη μέρα που η Πόρτσμουθ επικράτησε στην έδρα της Γουίγκαν και έμεινε στην κατηγορία, χάρηκε περισσότερο από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα