Ρέμος: Αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει! (VIDEO)

09:17 23/7/2013 - Πηγή: AEK365

Το βράδυ της Κυριακής στο Nammos της Μυκόνου ο Αντώνης Ρέμος διασκέδασε με τα τραγούδια του Έλληνες και ξένους παραθεριστές ενώ δεν παρέλειψε να "κράξει" τον Σόιμπλε και την Μέρκελ.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης, όταν είδε να ανοίγουν κιβώτια με πανάκριβες σαμπάνιες είπε το εξής: "Αυτά θα δει ο Σόιμπλε

και θα περπατήσει ο άνθρωπος. Θαύμα παιδιά! Σηκώθηκε και περπάτησε ο που...".
Από τα βέλη του τραγουδιστή δεν γλύτωσε και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ την οποία ο Ρέμος αποκάλεσε αρκετές φορές "κουφ...".
Σύμφωνα με δημοσιεύματα για να καταφέρει κάποιος να παρακολουθήσει τη μουσική και... πλούσια βραδιά έπρεπε να καταβάλλει για αρχή 180 ευρώ, ποσό που θα του εξασφάλιζε την είσοδό, ενώ υπήρχε και μενού για υποχρεωτικό φαγητό ίσης αξίας. Δεν είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς τι «ζημιά» έκαναν όλοι οι παρευρισκόμενοι και σε πολλές χιλιάδες ευρώ μπορεί να ανήλθε το ποσό, εικόνα που δείχνει ότι η οικονομική κρίση μοιάζει να μην έχει αγγίξει όχι μόνο τη Μύκονο, αλλά και τους θαυμαστές του Αντώνη. Συνολικά υπολογίζεται ότι καταναλώθηκαν περίπου 300 σαμπάνιες.

Keywords
Τυχαία Θέματα