«Ρεάλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιλάνε για Ρονάλντο»

13:24 2/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η βρετανική εφημερίδα Daily Star στην ηλεκτρονική της έκδοση εμφανίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται τις τελευταίες 15 μέρες σε διαπραγματεύσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν έχιε κρύψει ποτέ την επιθυμία της να δει ξανά τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό με την κόκκινη φανέλα και σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα ο τεχνικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Εντ

Γούντγουορντ, επικοινώνησε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ γνωρίζοντας πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται για πρώτη φορά να είναι θετικός στο ενδεχόμενο πώλησης του ποδοσφαιριστή καθώς το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο λήγει το 2015 και ο Πέρεθ θεωρεί πως το επόμενο καλοκαίρι αν αποχωρήσει θα αποχωρήσει με λιγότερα χρήματα.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Daily Star, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να δώσει 96 εκατομμύρια ευρώ, όσα πήρε για να δώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2009. Επιπλέον, η ενδεχόμενη αποχώρηση του Πορτογάλου ήταν εκείνη που, σύμφωνα με την εφημερίδα, ώθησε την Ρεάλ Μαδρίτης να δώσει 120 εκατομμύρια ευρώ στην Τότεναμ για τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα