Ρεάλ ή Μπάγερν για Λουίς Σουάρες

15:45 2/8/2013 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportsdirectnews αναφέρει πως ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Λουίς Σουάρες θα είναι είτε το Μόναχο και η Μπάγερν είτε η Μαδρίτη και η Ρεάλ.
Το βρετανικό μέσο φιλοξενεί μάλιστα και δηλώσεις κάποιας πηγής που αναφέρει ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Λίβερπουλ και κάποιας ομάδας από τις δύο, αποκλείοντας οριστικά το θέμα της Άρσεναλ, η οποία είχε κάνει δυο προτάσεις για τον παίκτη στην Λίβερπουλ.
Όπως λέει η πηγή: «Ένας άνθρωπος κοντά στον παίκτη μου είπε ότι υπάρχει συμφωνία και δεν είναι με την Άρσεναλ.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να έχει κάτι δεδομένο σε αυτή την υπόθεση μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις αλλά οι δύο επικρατέστεροι υποψήφιοι είναι η Μπάγερν και η Ρεάλ. Ο Λουίς θέλει πολύ να πάει στην Ρεάλ αλλά ο προπονητής της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρδιόλα προσπαθεί να τον «κλείσει» παρασκηνιακά. Έχει συμφωνηθεί ένα deal και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις».
Το σενάριο που συνδέει τον Σουάρες με την Ρεάλ είναι γνωστό εδώ και καιρό αλλά με την επικείμενη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στην ισπανική ομάδα έναντι 120 εκατομμυρίων ευρώ, φαίνεται λίγο δύσκολο οι Ισπανοί να πάρουν και τον Ουρουγουανό.
Από την άλλη, η Μπάγερν του Πεπ Γκουαρδιόλα ίσως έχει κρυφό «χαρτί» για τον Σουάρες που της δίνει προβάδισμα, καθώς ο μάνατζερ του παίκτη είναι ο αδελφός του Καταλανού τεχνικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα