Ράμος: «Θέλω το Champions League για το βιογραφικό μου»

15:46 28/4/2014 - Πηγή: AEK365

Το μόνο τρόπαιο που λείπει από το βιογραφικό του Σέρχιο Ράμος είναι το Champions League, όπως δήλωσε ο Ισπανός παίκτης της Ρεάλ στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Ο αμυντικός της «Βασίλισσας», μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ισπανίας και το Κύπελλο με την Ρεάλ και το Euro και το Mundial με την Εθνική Ισπανίας.

Ο Ράμος,

μιλώντας για την πιθανότητα να κατακτήσει η Ρεάλ το πολυπόθητο δέκατο Champions League του συλλόγου, τόνισε ότι δεν είναι εμμονή για εκείνους, αλλά ένα όνειρο που θα βγει αληθινό.

«Για μένα είναι ένα όνειρο να κερδίσεις το Champions League. Είμαι πολύ τυχερός να έχω κατακτήσει σχεδόν όλους τους τίτλους σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά ακόμα μένει το Champions League.

Με κανένα τρόπο δεν ήταν εμμονή ή ειδική αγάπη, αλλά όταν λείπει κάτι από το βιογραφικό σου, σου τραβάει την προσοχή. Σημαίνει κάτι παραπάνω.

Δεν είναι μια σταθερή εμμονή, αλλά ένα όνειρο που θα βγει αληθινό. Το να σηκώσουμε τελικά το τρόπαιο θα ήταν πολύ ικανοποιητικό», δήλωσε ο Ράμος.

Η Ρεάλ αντιμετωπίζει αύριο (29/04, 21:45) τη Μπάγερν στο Μόναχο για την ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League, έχοντας προβάδισμα με 1-0 από το πρώτο ματς της Μαδρίτης. Σε περίπτωση πρόκρισης η Ρεάλ θα έχει πάει στον τελικό μετά από 12 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα