Ράμος: Για άλλα δέκα χρόνια

18:10 30/1/2014 - Πηγή: AEK365

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται το ερχόμενο Σάββατο, από τότε που ο Σέρχιο Ράμος έκανε το ντεμπούτο του στο ισπανικό πρωτάθλημα και σε δηλώσεις του δεν παρέλειψε να μιλήσει για αυτό.

Όπως τόνισε δεν είναι ο ίδιος που ήταν τότε, αλλά μερικά πράγματα, όπως ο ενθουσιασμός του, έχουν παραμείνει. Επίσης, ανέφερε πως μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμη τόσα χρόνια.

«Μόλις θα καταλάβατε πως περνάνε τα χρόνια. Είμαι περήφανος για το τι έχω κάνει, γιατί το διασκέδασα και είμαι χαρούμενος για αυτό», τόνισε αρχικά ο διεθνής Ισπανός αμυντικός και πρόσθεσε:

«Ο ενθουσιασμός

και η επιθυμία μου για τη συνεχή βελτίωση είναι αυτό που έχει απομείνει από το αγόρι της Ανδαλουσίας. Αυτές τις μέρες νομίζω ότι τα έχω ακόμη μέσα μου αυτά. Σηκώνομαι κάθε μέρα με το χαμόγελο στο πρόσωπό μου και αυτό το συναίσθημα είναι από το 2005 που ήρθα στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο 27χρονος αμυντικός συμπλήρωσε: «Άλλα δέκα χρόνια; Είναι αλήθεια ότι αυτά τα δέκα χρόνια έφυγαν πολύ γρήγορα, γιατί τα ευχαριστήθηκα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις» και κατέληξε:

«Θα συνεχίσω όσο η φυσική μου κατάσταση με κρατάει, οι φίλαθλοι με αγαπάνε και το συναίσθημα από τους συμπαίκτες μου είναι ότι είμαι κάτι σημαντικό για την ομάδα. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι τόσο πολύ, αλλά θα δούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα