Ράκσεβιτς: Να χτίσουμε μια καλύτερη, δυνατότερη και πιο… ευρωπαϊκή ΑΕΚ

18:42 12/7/2013 - Πηγή: AEK365

Αφιέρωμα στη ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έκανε η επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας του αθλήματος (eurohandball.com). Στο άρθρο γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης ενώ τονίζεται ότι πλέον η ομάδα θα έχει και ξένους παίκτες στο ρόστερ της. Μάλιστα ο Μαυροβούνιος πίβοτ της ΑΕΚ, Μλάντεν Ράκσεβιτς έκανε δηλώσεις για τη νέα του ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, ο σύλλογος έχει μια νέα διοίκηση που θέλει σταδιακά να χτίσει μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα. Κάποιοι παίκτες επέστρεψαν από το εξωτερικό και φαίνεται ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό πρότζεκτ και μάλιστα θα παίξουμε και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ» ανέφερε αρχικά ο Ράκσεβιτς και πρόσθεσε: «Μετά από ότι συνέβη στην Μέταλουργκ, πιστεύω ότι επέλεξα την σωστή ομάδα. Ελπίζω να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να χτίσουμε μια καλύτερη, δυνατότερη και πιο... ευρωπαϊκή ΑΕΚ. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα, κάτι που αδιαμφισβήτητα μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο να τα πάω καλύτερα και να προσπαθήσω να δώσω στην ΑΕΚ τα αποτελέσματα που είχα και στην Μέταλουργκ ».

Ο Μλάντεν Ράκσεβιτς μίλησε και για την αντίπαλο της ΑΕΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τη Ντιναμό Μινσκ την οποία θα την αντιμετωπίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση (είχε παίξει αντίπαλος της πέρσι με τη φανέλα της Μέταλουργκ): «Γνωρίζουμε ότι το ματς με τη Ντιναμό Μινσκ θα είναι πολύ δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε έτσι ένα βήμα για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ»,

Keywords
Τυχαία Θέματα